5 padomi, kā arī ģimenēm ietaupīt naudu

Mērķauditorija ātro. Vakar sapratu, ka beidzot ir pienākusi mana kārta: meitai tūliņ paliks septiņi gadi, tāpēc sameklēju pierakstos mammas un omītes receptes, un kopā ar Elzu pirmoreiz cepām pīrāgus. Lasīt tālāk… Tas nebija vienkārši. Pēdējais laiks iztīrīt saldētavu no ziemas krājumiem! No saceptajām sēnēm parasti taisu mērci vai risotto, bet vakar izvārīju šādu supergardu, krēmīgu zupu. Man sāp Es ar Andru Neiburgu iepazinos caur šo blogu. Pirmā mammītes dzimšanas diena. My first post on this blog in English – please enjoy, be kind and tell me if you want more! Jau sen par šo gribēju uzrakstīt, kad jaunajā žurnālā “Mans Mazais” ar izbrīnu izlasīju Dr. Pagājušā gada nogalē mani aicināja vērtēt vairākus kulināros konkursus, tāpēc īsā laika posmā redzēju daudz dažādas ēdienkartes. To gatavot ir ilgi un nesteidzīgi, tāpēc iesaku to taisīt brīvdienās vai izstiept gatavošanas procesu pa divām dienām. Jo svētkos taču jādejo, nevis jāskatās, kā to dara citi! Katru reizi, kad dzirdu Audēju vai Gatves dejas mūziku, man kaklā sakāpj smeldzīgs kamols, atceroties tā laika emocijas – tik spēcīgs un neaizmirstams ir Dziesmusvētku saviļņojums. The conversation explodes and before you know it, you’ve promised to email her The List. Pirmā māmiņu diena – bez manas mammītes. Atpūtas, nē, raidījuma “galviņas” filmēšanas brīdis kopā ar Ingmāru siena ķīpās. Lasīt tālāk… Pīrāgus vienmēr cepa mamma – esmu to darījusi vien pāris reizes mūžā. Vēl tagad gar acīm griežas virkne kulināru svešvārdu un neveiklu tulkojumu, kas ēstuvēs brīvi pieejamo Wi-Fi spiež lietot, gūglējot kārtējo miglā tīto terminu. Tādas tiešām ir daudz, jo īpaši nišā starp ēdnīcu un restorānu. Piedāvāju savu iecienītāko pusdienotavu sarakstu trīs cenu grupās, ar uzsvaru uz jaunām vietām, kas vaļā mazāk nekā gadu. Zigurda Zariņa vērtējumu pelmeņiem, kur viņš cita starpā saka, ka “Reizēm man jautā, kas ir tā mehāniski atdalītā gaļa. Viņa bieži rakstīja komentārus, es atbildēju, un viena tāda sarakste beidzās ar to, ka es Andru ielūdzu ciemos, lai uzdāvinātu viņai salvijas pušķi no sava dārza, jo viņa man prasīja, kur es to Rīgā dabūju. Piedāvāju savu izlasi, varbūt jums noderēs idejām Ziemassvētku dāvanām! Pirmie Ziemassvētki.

Rīgas Namu Apsaimniekotājs

. manā dārzā uzplauka par vēlu Par recepti paldies Rutai – viņa ar to mani cienāja, kad ciemojos Burkānciemā, un es jau nākošajā vakarā pēc atgriešanās mājās to uztaisīju. Šodien pirmo reizi skatījos svētku gājienu kopā ar savu meitu un skaidroju Elzai, kas tas ir – Dziesmusvētki. Ja mājās ir sēnes un labs buljons, pusstundas laikā jums būs supergarda zupa. Par šo privilēģiju pateicos kampaņas BioLoģiski rīkotājiem, kas man atvēra durvis uz daudzu Latvijas eko-zemnieku saimniecībām un sirdīm. Uzzini, kā siltumnīcu var apsildīt ar saules kolektoriem un kāpēc gurķiem patīk augt pie baseina.Iedvesmojies! Skaista organiskā stikla siltumnīca ar koka dēļu grīdu.Profesionāļa siltumnīca paša priekam – dārzeņkopes Mārītes Gailītes pieredze un padomi. sērija: Hailanderi Liellopa gaļa ir Latvijas gardēžiem sāpīgs temats – mums nav šo dzīvnieku audzēšanas tradīciju, tāpēc labu steiku galvenokārt ēdam ārzemēs vai importētu. Sāksim Džūkstē, pa vidu ciemosimies Tukumā un nobeigsim, kā parasti, Ingmāra virtuvē. sērija: rudzi un maize Man liekas diezgan loģiski, ka pirmais raidījums “Ēdiena daba” būs par pamatlietām: bioloģiski audzētiem graudiem un maizīti, ko no tiem cep Svētes maiznīcā. Veikalā pārtika bija tikai dažreiz, un tad pēc tās bija jāstāv garās rindās, kur uz maiņām dežurēja vairāki ģimenes locekļi, bieži nezinot, vai un ko tieši rindas galā būs iespēja nopirkt. Šoreiz Cēsīs, konkrēti –. 5 padomi, kā arī ģimenēm ietaupīt naudu.. You are busy and overwhelmed with end-of-year work, but since eating well is close to heart, you compile the list in your sleep that same evening, and write it up the following night. Priecāšos, ja noderēs un komentāros padalīsieties arī ar saviem atklājumiem. Šogad gan atbalstītāju, gan apmeklētāju bija vairāk kā pērn. Piedāvāju jums vairākus variantus, ceru, ka patiks! Lazanja ir mans ultimate comfort-food, jeb labākais, ko apēst, kad gribas, lai ēdiens sasilda un samīļo. Sestdienišķā zupa Stockpotā Andra.

Saulainas Lieldienas! This is a favorite dessert I like to bake at Easter time when everyone’s bored of apple-pumpkin-cinammon-everything, but the season of fresh fruit and berries is still months away. Bet lietas mainās uz labu, un man par to bija iespēja pārliecināties bioloģiskajā zemnieku saimniecībā “Rūķīši”. Tāpēc arī runāju par “dabūšanu” – sarežģītu procesu, kura rezultātā iegūsti ēdamo. Nav te nekādu noslēpumu, vienkārši no kauliem atdalīta gaļa!”. Mans vēstījums īsumā bija: klienti ir jūsu labākā reklāma un klātbūtne internetā atvieglo jūsu viesiem iespēju par jums pastāstīt visai pasaulei. Trešais raidījums būs par pienu. Uzmanies no nelicencētiem kreditoriem. Nesen draudzene palūdza uz ballīti atnest nevis kūkas vai , bet mērces, ko ēst ar sagrieztiem dārzeņiem vai smērēt uz krekeriem. Pagājušajā vasarā beidzot iemācījos – ko tas “bioloģiski” īsti nozīmē, un nu provēšu saviem vārdiem jums to pastāstīt. Viņi taisa gardāko kazas sieru Latvijā, ko paši ik sestdienu tirgo Kalnciema tirdziņā. Šī nav recepte, bet drīzāk ideja, kā bez gandrīz nekādas iepriekšējas sagatavošanas tikt pie garšīgiem grillētiem dārzeņiem. Here goes mine, for all to share, enjoy and add on!  Lasīt tālāk… Biruta Ozola ir burve. Šis raksts ir kā pateicība visiem lieliskajiem restorāniem un citiem kulinārajiem meistariem par sirsnīgo atsaucību, bez maksas cienājot lielos un mazos svētku apmeklētājus ar saviem gardumiem. Man šķiet, ka visu pagājušo ziemu un daļu pavasara pavadīju slimojot, auklējot slimniekus un vārot buljonu. Dalos tālāk! Grāmatas visiem, kam patīk ēst Kulinārā literatūra ir brīnišķīgs un ļoti ietilpīgs žanrs – papildus pavārgrāmatām ir sarakstīts milzum daudz pavāru memuāru, virtuves piedzīvojumu un vienkārši labu eseju. martā publicēja žurnāls , pārpublicēju šeit ar redakcijas atļauju “Vāru vāru bulināru” skaitīja Elza, kad bija maziņa. Lieldienas nāk! Piedāvāju gardumu un padomu apkopojumu no pašmāju un starptautisko internetu dzīlēm. Jau otro gadu Bērnu slimnīcas fonds starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā rīkoja dārza svētkus par prieku mazajiem pacientiem, viņu vecākiem un slimnīcas darbiniekiem. Man bija iespēja ar dažiem aprunāties, un nu piedāvāju jums garāku viņu iespaidu versiju nekā to, ko pagajušajā nedēļā publicēju žurnālā IR. Dārza svētki Bērnu slimnīcā! Vakar, starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, Bērnu slimnīcas fonds sarīkoja dārza svētkus mazajiem pacientiem, viņu vecākiem un slimnīcas personālam.

Latvijas vācu okupācija (1941-1945) - Vikipēdija

.

Es Tremo - Skaistums Prasa Upurus!

. 5 padomi, kā arī ģimenēm ietaupīt naudu. Foto: Kaspars Teilāns Mana bioloģiskā vasara Šovasar daudz laika pavadīju kūtīs un vagās, glaudot govis, meklējot olas, ostot zālītes, kaplējot nezāles un novācot ražu

Komentāri